top of page

Music was my first love...

Dewi

Dewi van Capelleveen

Altijd bezig met muziek. Toen ik klein was zag ik de wereld als een film. Er speelt altijd een soundtrack mee in mijn leven. De muziek van opgroeien, trouwen en kinderen krijgen heb ik gevoeld in ups en downs.

Muziek kennis doorgegeven. Al op de lagere school gaf ik vriendinnen les. Mijn ervaring bestaat naast lesgeven van ondertussen honderden leerlingen, uit optreden en opleidingen (HAVO voor muziek en dans, Rotterdams Conservatorium, en Zangacademie Kopenhagen CVT).

Samenwerken met beginners, professionals, maar ook met kinderen met een rugzakje. Iedereen is welkom. Wegnemen van blokkades, stimuleren van plezier en op naar expressie van mooie muziek. Op weg naar jouw soundtrack!

Mijn doel

Hoe mooi zou het zijn als je zelfstandig je muziek top 10 kunt spelen en uitbreiden naar een top 100? Hier krijg ik energie van. Om jou in blokken van 2-3 weken iets te laten performen wat steeds weer een betere versie is van de eerste herkenbare song. Ik help je met hoe het moet klinken. Onderweg vul ik je muziek-toolkit met het leren lezen van noten, goede zithouding, gebruik van je stem, en alles wat je verder nog nodig hebt.

Een volle muziek-toolkit geeft je een leven lang plezier! Je pakt eruit wat je nodig hebt bij iedere nieuwe song.

Performance
bottom of page